april 2012

marry overnatter

Nå sover Mariah over hos meg:-) Vi har sett på paradise og nå ser vi på to konger, haha.

'
mariah er sint


Hva gjør du?
Ingvild


nytt kamera

Hei. Kjøpte canon eos 1100d idag, hehehe :) Funker feeett


Resten av innkjøpene kommer i morgen tror jeg:)

Har du canon eos 1100D?
Ingvild

god frokost

God morgen :)  Nå har jeg akkuratt stått opp og sitter å ser på tv mens jeg spsier mat. Usunn frokost da, ehhehe. Idag tror jeg at jeg skal på senteret med mamma en tur, må kjøpe noen bursdagsgaver og sånn. Men hvis jeg får noe av mamma så kan jeg sikkert legge ut innkjøp senere :-)
Hva gjør dere?
Ingvild

instagram

Hallo, en liten update før jeg bgynner og ordne meg. Jeg lurte bare på om det var noen søte snupper der ute som kunne follow'et meg på instagram? @mariaforevah , hahhhaha føler meg desp.. men followe tilbake!Har du instagram?
mariah


morgenfugl

Hallo, jeg våknet litt før kl 8 i dag.. ikke veldig bra jeg som la med halv 2, skal møte Sofie kl 12 & spille fotball kamp mot elverum g13-4 såja. Får håpe jeg sovner igjen snart!
Jeg skal prøve og tvinge Ingvild til og legge in bildene fra Raufoss, så da blir det sikkert en liten update senere i dag :) eller det blir det, fordi jeg blogger uansett. ahahhaha

Hva skal du i dag?
Mariah

 

mehee

Grunnen til null bloging idag er fordi jeg og Mariah dro til raufoss badeland(totenbadet) klokka 10 i dag tidelig. Også kom vi hjem klokken halv fem, og da skulle vi i bursdag til Bojar klokka fem. På bursdagen var vi mest på trampolina hans, hehehe ♥ var egentlig game bursdag. menmen. Er sykt sliten nååå.. Var godt og få legge seg under dyna nå :-) Tror jeg skal legge meg snart faktisk, er sykt trøtt..


Jeg tror jeg skal kjøpe nytt kamera til uken, så da blir det masse bilder! Serrrrrrrrrrrr, gleder meg


Bilde fra google, badelandet jeg var i :)heheehe

Hva har du gjort idag?
Ingvild


svar på ukens spørsmål

Ble ikke video denne gangen. Har funnet kamera ladern, men det er noe feil med minnekorteet.. Typisk.  Men her er hvertfall svarene skriftlig! Tar forresten vekk alle "??", "<3", ";*" osv..

Hvorfor er du så digg? Hehehe nei det har jeg ikke noe svar på erica.. (Er ikke digg)

Husker du meg fra knattholmen? Hm... egentlig ikke

Savner du knattholmen? Tjaa, var koselig der, men savner deg ikke sånn veldig haha.

Hvem er dine beste venner fra knattholmen?(som du ikke går i klasse med) Det må vel bli Jonas, Mario og Even. Det er dem jeg har best kontakt med som jeg møtte der,var mye med de gutta før,men ikke så mye nå lenger :( Snakker på face da,haha

Hvem er dine beste venner? Bestevennen min er Mariah ♥  Men har flere gode (beste)venner som Emilie,Andrine,Kasper,Leon,Lars,Kriss++

Er du bifil? nei jonas... Tror du vet det! Er 100% hetrofil.  Men har ingen ting imot folk som er bifil/lesbisk/homo da :-)

Hvor mange ganger bæjser du om dagen? Næsty jonas. Hahaha, bæjser ikke hver dag ;p

Hva liker du med deg selv? Hm... øyefargen min

Hva er det du ikke liker med deg selv? Alt det andre,hahaha. Eller.. ikke alt da, men ajæsådjæsåadka ja.

Hva er det beste du kunne tenkt deg akkuratt nå? Hm...  Være i oslo med mine bestevenner og shoppe og ha maaaaaasse penger! Hahaha

Trener du? Jogger av og til og sånn, gikk på friidrett leeenge - men jeg slutta(tok pause). Tror jeg skal begynne der igjen snart. Har også planer for og begynne på andre visse ting, men det får dere vite senere hahaha.

Hvorfor er du så perfekt? Tnåå ♥ men jeg er ikke perfekt! Du er det, jm

Hvilken sjampo bruker du? Det bytter jeg OFTe på, hahaha, bruker ny shampo og balsam hele tiden. Bruker veldig mye da, hehe. Men bruker bare sånne random som man kjøper i matbutikken.

Hvem er dine 3 beste venner? Har en bestevenn, det er Mariah. 

Bruker du sminke? Ja, jeg bruker sminke hver dag. Nesten hver dag da, dropper det noen ganger heheee. Jeg bruker hvertfall mascara hver dag, pleier og bruke concealer(?), litt pudder og kanskje eyeligner også.

Hva er favorittmaten din? Hm... Kebab, pomfri og taco tror jeg,hihi

Hva heter bestevenninnen din? huuuuun heter Mariah, og hun deler jeg denne bloggen med.

Hva er favorittmaten din? svart påå.

Hvem liker du? Er ikke forelsket :) Hvis du mente sånn. 

Hva gjør du på fritiden? Er på skolen, er med venner, tar bilder, trener,blogger, er på pcen og det vanelige.

Hva liker du med deg selv? Svart på:)

Beste som skjedde i helga? Den helga jeg lagde innlegge var bursdagen til Eivind,Kasper,Lars og Nikolai, og at jeg sov hos Mariah hele helga.

Verste som skjedde i helga? Den helgen som var da, var vel når det ble slutt mellom meg og Julian. 

Legge ut bilde av favoritt antrekket ditt? Kan legge det ut litt seneree, bare minn meg på det :) hihi

Legge ut bilde av fest sminken din? Det kan jeg gjøre, kan kanskje lage en video. Men ikke i dette innlegget,ehehe

Hvorfor er du så jææævla forbaska fin? Hahaha, jo takk ♥ 

Digger dæææ! Digger deg ååå

Hvem er dine beste venner? Det har jeg svart på :)

Hvem er du mest med? Jeg er med Mariah hver dag, såå det er nok henne.


 

Lurer du på noe til neste gang?
Ingvild 

innkjøp 280412

Hei, var en liten tur på maxi i dag med mamma :) Kjøpte ikke så veldig mye, siden jeg sparer!
Bukse - vero moda 299,95 ,- // topp - gina tricot 149 ,- // sko - din sko 299 ,-

Hva synes du?
Mariah 

chillerVar koselig i kveld, hehehehe, var litt(veldig) hyper da! Men de fleste var vel det. Vi så på en film, en skrekkfilm, åååå skummelt. Skrek hele tiden, hahaha. Også var vi litt på ute, også gikk på på rommet til mariah og hørte på musikk ogsånt. Var koselig hvertfall :) Fikk nesten 900 kr, tror jeg ♥  Nå er jeg hos Mariah, skal sove her i natt(sjokk??).  Har tatt på koseklær, og nå bare slapper vi av for fult. Er ganske sliten, blir vel ikke så lenge til vi legger oss heller!

Hva har du gjort i kveld?
Ingvild


pic from the partyHva synes du om bildene?
Mariah
getting ready

hællø på'reee, nå driver jeg og fikser med til bursdagen! update coming
// go webcam pic

Hva skal du i kveld?
Mariah 

kommentarer

Hei, jeg ville bare si det at - vi har en del venner her på blogg.no, så vi rekker ikke kommentere alle de nye innleggene på alle bloggene deres. Men vi prøver og opptatere så ofte som mulig, og kommentere bloggene dere så ofte som mulig :) Og ja, vi kommenterer tilbake, har vi glemt deg en gang så kan du jo bare sende en melding og minne oss på det eller kommentere en gang til :) 


 
Håper dere forstår!
Mariah 

sweet 13

I morgen braker det løs i heimen, jeg og Ingvild fyller jo 13 i år, da må jo det feires! Neida, men i morgen har vi invitert noen felles venner av oss til en liten filmkveld for og feire litt da :) Vi blir ca 11-12 stk og har tenkt til og ta kvelden rolig og ja, som sagt bare se på film, spse og kose oss :) Bilder kommer helt sikkert!

Hva skal du i helga? 
Mariah 

justin kommer til norge

Justin Bieber kommer til norge i slutten av mai/tidelig i juni, han skal uheldigvis ikke ha noe konsert, men han sier selv at han skal ikke se bort ifra at han kommer til og spille og synge litt. Har utrolig lyst til og dra dit han kommer, haha. Men er så liten sjangs får at jeg får en klem ellernoe.. SKAL hvertfall på konsert, når den kommer.


Hva synes du om at verdens herligste, beste og kjekkeste kommer til lille norge? :)
Ingvildting som gjør meg glad

♥ Når jeg er med vennene mine

♥ Når jeg får en klem når jeg er lei meg

♥ Koselige kommentarer på bloggen

♥ Når jeg har masse penger

♥ Når bloggen får er på 1.plass over våres kommune

♥ Når noen sier de er glad i meg
♥ Når jeg er ferdig med lekser

♥ Når jeg kjeder meg skikkelig så spør noen tilfeldigvis om vi skal møtes,haha

♥ Når det er sommer og sola skinner

♥ Når jeg har lyst til og trene


♥ Når Justin har ny sang

♥ Når jeg har god tid, men likevel har masse planer for dagen,hehee

kommer ikke på mere nå....


speilbilder er kuuuuult

Hva gjør deg glad?
Ingvild

regnvær

Hater dette været. Regn?!?! Også er det helt grått og stusselig ute, åå hate it. Nå ligger jeg under dyna mi og har akkuratt sett på noen epiesoder av paradise(følger ikke så godt med). Miguel er tilbake jaa, uff, Nina skulle heller vært der. Forresten så har vi starta med et nytt prosjekt på skolen, musikkprosjekt denne gangen. Vi skal skrive om en artist/et band, tror ikke det kom som et sjokk at jeg skriver om Justin Bieber?! :-) Ooooog, har forsatt ikke funnet kameraladern.. Sorry:-(

Hvordan er været hos deg?
Ingvild

 

borte

Ingvildblogger. Kamera ladern min er borte,æajdsæpdjæ<smx. Blir så suuuur,aahaha.  hvor skal jeg lete?sorry

For at vi ikke har blogget idag. Jeg, Mariah, Andrine, Emilie og Annie tok buss til byen rett etter skolen, så dro vi på mc'arn og spiste lunsj, også dro vi på maxi og kjøpte en ny kjole(kan legge ut bilder imorgen), også dro vi på togstarsjonen og tok tog hjem. Så møtte jeg Julian og Kriss, og snakka en stund med dem :) Så dro jeg hjem og ryddet rommet(da var klokka ca halv sju) ,også kom Kriss og Julian hit igjen.. Og da dro jeg ut igjen med dem. Nååå er jeg hjemme, ahhaha, jeg elsker sånne travle dager egentlig ♥♥♥♥♥♥ Men legger ut bilde av kjolen jeg kjøpte idag imorgen, hahahah, det er ikke sånn "WOOW" kjole liksom, en vanelig kjole bare, knæsj rosa haha. Nå skal jeg spise middag, hade <3

Bilde fra fredag

Hva har du gjort idag?
Ingvild

Love


Yes, im smile, but ... u know
Mariah

ukens spørsmål

Hei. Nå har jeg og Mariah og Teo vært og jogga, hihihi. Teo er hunden min, hvis noen ikke viste det :-) Senere idag skal jeg på klubben.  

Tilbke til overskrifta - jeg(ingvild) lurte på om dere lurte på noe? hehe. Så bare spør i kommentarfeltet så svarer jeg om litt under en uke. Tror jeg svarer på fredag kanskje?.. Eller vi får se,hehe. Men selvom det heter 'ukens spørsmål' betyr ike det at det må svares på om en uke. ;-)

Hva lurer du på?
Ingvild


favoritt parfyme


Det ser ut som at det bare er det lilla som er nederst igjen i flasken, men det er det ikke! Haha, den er full :-) Det er hvertfall someday, parfymen som Justin Bieber har laget for fansen sin. Elsker dennee, bruker den ikke hver dag da, vil ikke at den skal bli tom,hihi.   -

Hvilken parfyme er din favoritt?
Ingvild


leksedate

Nå er Mariah her. Kasper og Leon har nettopp dratt hjem, vi har sett tre filmer,hihihi. Den første var skummel, urgh. Men nå gjør jeg og Mariah litt lekser, KJEDELIG. Hater lekser, hvertfall i helgene..  Menmen, gjorde ingenting i forje uke så, er vel bare og begynne nå.

Æsj, de bøkene får meg til å spy.

Gjør du lekser?
Ingvild


 

 

Takk for støtten!

Hei, jeg vil bare takke for alle de utrolig søte og støttene kommentarene i mitt forje innlegg:) Det betyr utrolig mye!Nå er Ingvild hos meg, tror vi snart skal fikse oss også gå opp til Ingvild og vente på at Leon&Kasper kommer.

Hva skal du i dag?
Mariah 

 

er ikke vi proffe?

?????????????!!

my true story

Hei, nå hadde jeg tenkt og skrive litt om min livshitorie og mine livserfaringer.

Helt siden første klasse har jeg lagt merke til at jeg kanskje ikke er så perfekt tynn som alle andre rundt meg, jeg var helt klar over det.. men tenkte ikke over at det ville ødelegge femtiden min, så jeg brydde meg ikke særlig mye. Det er vell de 3 siste årene jeg har merket det mest, da jeg faktisk har blitt mobbet for det. Men jeg syntes at det var vanskelig og vise at jeg prøvde og gjøre noe med det. Jeg synes det forsatt at vanskelig, og jeg går rundt og hater meg selv fordi jeg ikke har gjort noe med det før. Jeg hater å se på gamle bilder fra jeg var liten og se jeg faktisk var ''tjukk'' da også..  Jeg legger omtrent aldri ut bilder av hele kroppen min, går alltid i litt store hettegensere, fordi det er magen min som er verst.Noe som også plager meg er når folk som vet så inderlig godt at de et tynnere enn meg, og vet så utrolig godt at jeg hater at jeg er sånn jeg er, likevell skal klage på seg selv '' åh, jeg er så tjukk '', ''jeg ser jo så dundre ut på det bilde da'', '' jeg må virkelig slanke meg'', ''seriøst, nå må jeg slutte og spise! så jeg blir tynn '' Jeg hører slike kommentere hver eneste dag, og jeg tar det faktisk ganske mye til meg. Mange ganger jeg reagerer på at samme person(ene) skal klage på det hver eneste dag. Det er ikke ofte at jeg kommenterer det når folk sier det, men om jeg gjør det får jeg bare de samme svarene tilbake '' herregud, du er ikke tjukk du da'', '' jo, jeg er tjukk , bare se'' så kan de plutselig bare dra opp genser'n. Men jeg vet åssen jeg har lyst til og være, og jeg vet hva jeg tar inntil meg.. Det jeg gruer meg mest til er uskolen, jeg driver og gjør meg klar for at jeg kommer til å høre det ofte da også og det plager meg. Jeg er ofte deprimert, og det er ingen som kan få meg i humør da, det er rett og slett umulig.  Før var folk mye klarere på at de synes jeg var tjukk, men får jeg høre det nå (som heldigvis er ganske sjeldent) hinter de bare..  Jeg syes selvfølgelig det var veldig leit at folk måtte kommentere at jeg var så tjukk, men jeg har merka i etter tid hvor mye det faktisk har ødelagt meg.. Det er tungt for meg og sitte og tenkte tilbake på alle de kveldene jeg har sovnet i gråt, faktisk også ønsket og dø.. 
Jeg tror jeg aldri har sagt så mye om hva jeg tenker og føler om ting som har hendt meg til noen før, men det er på en måte også godt og få det ut.

Så nå vet du litt om min historie, ikke bare navnet mitt :) for husk - folk smiler, de ler , men det er faktisk mye du ikke ser!
Mariah 

har du blogg?

Hei. Trenger flere blogger og lese.. eller egentlig ikke da, men jeg vil bare lese noen nå. heeheeheee, så bare skriv i kommentarfeltet så går jeg innom din blogg, og mest sannsyneligvis legger igjen en kommentar:-)  Skjekker kommentarne når jeg kommer hjem, nå drar jeg på bursdag til farmor,hihiHva heter din blogg?
Ingvild


bursdagenDet var noen bilder fra bursdagen i kved, var kos ♥  Hehehee, mest bilder av meg da..... var ikke så mange som ville bli tatt bilde av:(

Hva har du gjort i kveld?
Ingvild

kino og sånt

I går var jeg, Maria, Maren, Ingrid, Erica og Christine på kino ♥ Vi så american pie, anbefales! Også var vi på mc'arn og litt sånn, Maren tok noen bilder.  Var koselig :)  I kveld skal jeg på bursdag til Kasper,Eivind,Nikolai og Lars, de har bedt hele klassa, det blir sikkert fint! Tar desverre ikke med kameraet mitt, det SUGER!  Hahaha, jeg ser ikke ut på NOEN av bildene, men legger ut ett, da.

♥ besteste

Har du sett den nyeste American Pie?
Ingvild

..

Hei.. Nå vil jeg først si at jeg er grundig lei av blogg.no/blogsoft.no! Funker aldri og blogge når jeg har tenkt til å blogge.. så da blir jeg jævlig frustrert.. hhahaha! 
Hvis de ikke klarer og holde seg oppe hele tiden så bytter jeg plattform! rett og slett..
Men senere i dag blir det bursdag til 4 av herligste gutta i klassa, laaaadd Hva skal du i dag?
Mariah

 

null reggis oppe

Hei. Idag var jeg og tok av reguleringa oppe :-D:-D Skikkelig deilig og få den av, men det føles og ser uvant ut. Har fått sånn gom, gjennomsiktig gom som jeg har rundt tennene og oppe i gommen. Må bruke den hele døgnet i en månde, også det har gått en månde skal jeg bare bruke den når jeg sover. Jeg dro til tannlegen klokka 8 idag, også drev dem og pussa, tok av og styrte og stelte i en og en halv time, ah, det var lenge nok.  Så fikk vi vite at vi måtte tilbake til tannlegen om 1-2 timer får og få gommen, så da dro jeg og mamma en tur på maxi. Kjøpte litt også var vi på kafe', koselig:) Så dro vi tilbake og fikk på gommen, også tilbake på skolen. Ooooog etter skolen kom Maria hit, så dusja jeg, så spiste jeg litt pizza fra broren min sin bursdag(han feira sånn barnebursdag), så dro jeg og møtte Julian, så kom Annie og Henrik :) Så dro jeg hjem og spiste is fra bursdagen, og så litt på bingobanden. Hehehhe. Det var vel hele dagen?

hahahaha, sånn ser jeg ut nå, synes selv det var ganske rart, og egentlig ikke så fint..... men bare og vende seg til det:)

Har du regulering?
Ingvild


 

today

Hallo :) I dag har jeg vært på skolen, naturligvis.. Kjedelig som vanelig.. hele 3 timer med matte!! guuud.. 2 timer repitisjon og 1 time med matteprøve.. så hadde jeg 3 timer med mat & helse.. 
Så senere i dag skal jeg på friidrett, orker egentlig ikke.. er så utrolig trøtt! men jaja, får vell dra.


// old pic

Har du noen planer for dagen/kvelden?
Mariah 
 

denne uka

Hei. Blogg.no har ikke funka i det siste, uh.  Men nå håper jeg at det skal funke en god stund før det stopper igjen!!   Skal bare fortelle dere hva som skjer denne uka.. Er ikke noe spessielt egentlig, haha, litt småting:)  Skriver fra mandag, selvom de dagene har vært, så får dere vite hva jeg gjorde også.


Mandag - Mariah ble med meg hjem for og gjøre lekser, men vi ble mere sittenes og se på rettsaken.... Også dro vi på klubben og møtte masse folk:)

Tirsdag -Som er idag. Idag dro jeg rett hjem fra skolen, og så på gårsdagen epiesode av paradise, også spiste jeg middag, også dro jeg til Mariah. Nå sitter jeg hjemme i sofaen og ser på tv. Burde vel gjøre lekser, men har såååå lite lekselyst.

Onsdag - LEKSER, først og fremst. Mariah kommer sikkert? Vi gjør nesten alltid lekser sammen,heheh. Også trening :-)

Torsdag - På torsdag reiser jeg rett til maxi med Mariah, etter skolen altsåå. Også drar vi ned til byen og møter solvinnfolka, og drar på kino :)

Fredag - På fredag skal jeg på bursdag til Kasper,Lars, Eivind og Niko, de skal feire sammen, blir nok koselig der med klassa:-) Også blir jeg med Mariah hjem og skal sove der.

Lørdag - Være med Mariah og finne på noe med henne sikkert? Så lenge jeg sover der fra fredag:-)

Søndag - HAKKEPEILING

Hva skal du denne uka?
Ingvild 
 

Ingen kan si de har verdens beste bestevenn..

.. men jeg kan fordi jeg har Ingvild!
Har ikke ord for og bekrive henne, seriøst uberskrivelig med ord  

Hvem er din bestevenn?
Mariah 

bilder fra helga


Hva synes du om bildene?
Mariah 

mamma's kamera

Ingvild som bloger.  - Lånte kameraet til muttern og tok noen bilder igår. Legger dem ut nå :-) forresten, idag skal bruttern og muttern ha familiebursdag, så hele familien kommer hit. ehhehe. Også skal mariah sove her <3<3<3 Blir vel noen bilder i kveld da! Nå ligger jeg i senga i og .. LIDER. Neida, men jo.. Ligger her og har driiiitvondt i ryggen, aldri hatt så vondt, finner ingen bra stilling, og det er vondt og gå. Herreguud

 

hahahaa, sto på henda så datt jeg bakover.. proff ass


Vakre Teo hunden miinHva synes du om bildene?
Ingvild

Videoblogg?

Hallo, nå er jeg til Ingvild :) Vi har tenkt til og rydde rommet hennes.. ikke spør hvorfor jeg gidder og hjelpe henne, fordi det er fordi jeg er verdensbeste og blir gal av og være på rote rommet hennes... hehee, ilu2 wivi! Hahaha, men ja over til overskriften - Jeg skal mest sansyneligvis sove hos Ingvild i natt (sjokk) Så da tenkte vi at vi skal ha en videoblogg, og nå skal vi serøst lage en, så hva vil du ha videoblogg av? :)


 

Så hva vil du ha video blogg av?
Mariah 

Tysk VS Spansk?

Hei :) Innen 2.mai må vil velge mellom tysk, spansk, næringslivsfag & engelsk fordypning.. jeg har bestemt meg for og enten ta tysk eller spansk. Men hva burde jeg ta?


// sorry for lite bilde

Hva burde jeg ta?
Mariah 

bilder

Hei. Nå er Maria her, og vi driver selfølgerlig med lekser. Vi har sååå mye.. skulle gjort det i ferien, åh. Vi har framlegg av sammfunsfagprosjektet i morra, så jeg driver og skriver på det... På skolen idag kom rektoren fra ungdomsskolen, som fortalte om fagene vi kunne velge mellom. Vi kan ha tysk, spansk, arbeibeidslivsfag, engelsk fordypning. Jeg er nesten 100% sikker på at jeg tar spansk som førstevalg :-)


haha.. Kjede-seg bilder..

Hvis noen har forslag til hva vi kan blogge om, hadde det vært fint.
 Ingvild


En video som får meg til og gråte

Anbefaler og se hele :'( hahaha

Ingvild

blææh

Hei. Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi blogg.no ikke har funka, også har jeg ikke vært så mye på pcen.. Nå logga jeg inn, og alt var forandra. ÆSJ! Likte den gamle blogg.no mye bedre enn denne, det her ble bare rotete og.. ikke serlig fint. Det jeg gjorde i går var og se på tv, ahha. Også gikk jeg ut og jogga, var ganske godt egentlig. Også gjorde jeg LITT lekser, har masse i gjen :( og så på film, hangover 2... hehehe, pappa hadde kjøpt den på tilbud så da måtte jeg jo se den også.  Har heller ikke tatt noen bilder, så jeg kan vise dere noen bilder jeg har tatt og redigert.


Overskje neglen min her, hahaha æsj. Hadde vært ute sykt lenge, og ja.. Har fiksa det nå:-))))
Jeg har ganske dårlig kamera, iknow. Sparer til nytt. 

Hva synes du om blogg.no nå?
Ingvild 

kinamat

Hallo, idag har jeg spsit kina mat.. HHAHAHA føler meg som en tard nå.. men jaa
Liker du kina mat?
Maria 

forslag

Hei, har dee noen forslag til hva jeg/vi kan blogge om? Noe spesielt dere vil ha? Bare si i fra, så skal vi se  hva vi klarer ;) Noe du vil ha?
Maria 

bloggene jeg leser

carolinemaria.bogg.no
bibses.blogg.no
l0ve.blogg.no
auroramohn.blogg.no
sophieelise.blogg.no
suniie.blogg.no
moniie.blogg.no 
tcmn.blogg.no
nyolsen.blogg.no
erriicca.blogg.no (hun har slutta tror jeg..) mmailinn.blogg.no
anniiepettersen.blogg.no
annaevensen.blogg.no
marenmlb.blogg.no
threelove.blogg.no
junimostue.blogg.no
ybil.blogg.no
ylvoo.blogg.no
li0n.blogg.no
fridetp.blogg.no

lisaberntsens.blogg.no
galopp.blogg.no
haawt.blogg.no
torhiiild.blogg.no
andreabadendyck.no (ikke blogg lengre da,menmen)
fannyba.blogg.no
malinemj.blogg.no
yulin.blogg.noog flere, gidder ikke skrive alle nå. Jeg har sikkert glemt noen 'viktige' også,ahah. Det ble mange, men jeg tror jeg er innom  nesten alle hver dag.. HAHAHA, mange!! Leser blogger hele tiden når jeg er på pcen.
 
Hvilke blogger leser du?
Ingvild 

 

påske

Da er det påske i huset våres også. Vil ønske alle sammen en fin påske, og god ferie :)

Hva synes du om bildene?
Ingvild 

chiller

Sykt deilig at det er ferie! Stå opp på en mandag og gå rett i stua og legge seg i sofaen og slå på tven ♥ aah!  Vet ikke hva jeg skal gjjøre idag. Hvertfall rydde rommet..  hahaha

nam

Hva gjør du?
Ingvild